Computerreiniging

Perfect is tevens gespecialiseerd in het reinigen van computers, randapparatuur, telefoons en technische ruimtes. In bijna in iedere ruimte vinden we deze apparatuur. Deze verzamelen uiteraard in de loop van tijd veel stof en bacteriën. Toetsenborden zijn hier berucht om. Uit onderzoek is gebleken dat toetsenborden van computers, telefoons e.d. vaak meer bacteriën bevatten als een toiletbril! Dit kan schadelijk zijn voor het welzijn van de gebruikers: laat ze daarom regelmatig en grondig reinigen!

Computerreiniging: echt een taak voor de specialist!

Het ligt vaak niet binnen het takenpakket van reguliere schoonmakers en medewerkers om computers en andere kwetsbare en kostbare apparatuur te reinigen. Niet alleen omdat het reinigen van dergelijke kwetsbare en waardevolle apparaten en spullen extra voorzichtigheid vereist, maar ook omdat het specifieke kennis vereist. Vraag daarom aan de specialist dit reinigingswerk van u over te nemen voor een goed en betrouwbaar resultaat.

Hebt u vragen? Neem contact op met ons en wij geven u passend advies! Bovendien kunt u vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen zodat u precies weet waar u aan toe bent.