Hoogte reiniging met camerasysteem

Professioneel hoog reinigen tot 11meter zonder een ladder of steiger? Kabelgoten, luchtbehandelingskasten, bovenkanten van luchtkanalen en TL-armaturen zijn enkele voorbeelden van plaatsen waar zich ongezien vuil en ongerief kan verzamelen.

Deze vervuiling kan uw bedrijfscontinuïteit en bedrijfsreputatie serieuze schade toebrengen. Met de VacuCam kunnen wij tot een hoogte van ca. 11 meter de bovenzijde van deze installaties en onderdelen met de kleurencamera op vervuiling controleren en met een krachtige stofzuiger reinigen. Daarmee zorgen we voor een extra sterke pijler onder de HCCP beleid. Bovendien hebben we geen riskant ladder- of duur steigerwerk meer nodig.

De professionele hoogte reiniging systeem word ingezet bij; Camera controle/inspectie en reiniging van kabelgoten, bovenkanten van luchtkanalen, luchtbehandelingskanalen, luchtbehandelingskasten, warmtewisselaars, TL-armaturen, rookmelders, beveiligingscamera´s, dak- en kapspanten en hoogliggende constructiedelen.

Waar? De food processing industrie, omgevingen waar met poeders gewerkt wordt, inspectie en hoogtereiniging op moeilijk bereikbare plaatsen, opslag van voeder

De camera maakt het mogelijk om tot wel 11 meter hoogte tegelijkertijd te inspecteren en te reinigen.