Industrie

Perfect Vloerenonderhoud is niet alleen dé specialist wanneer het gaat om onderhoud van houtenvloeren, marmoleum en natuursteen, maar is ook hét bedrijf om in te schakelen voor het onderhoud van uw industrievloer. Industriële vloeren zijn niet alleen perfect voor bepaalde werkruimtes, maar hebben ook een bijzondere en robuuste uitstraling.

Niet zomaar onderhoud – de béste service!

Industrievloeren op de werkplek verdienen extra aandacht wanneer het gaat om onderhoud en reiniging. Er zijn immers hoge en strenge kwaliteitseisen aan verbonden. Het is dus van groot belang dat u goed voor uw vloer zorgt – niet alleen in het belang van duurzaamheid en kwaliteit van uw vloer, maar ook in het belang van uw veiligheid en welzijn en dat van klanten, werknemers en collega’s. Ook wanneer u thuis een industriële vloer heeft is een zorgvuldige behandeling van belang. Geef deze zorg dan ook uit handen aan de beste en laat Perfect Vloerenonderhoud de zorg dragen voor uw vloer! U krijgt dan gegarandeerd de beste service voor uw vloer zonder te veel te betalen.

Klantgericht: transparantie en passend advies

Het is van belang dat u weet waar u aan toe bent. Niet alleen wanneer u ons vraagt een onderhoudsbeurt uit te voeren, maar ook wanneer deze al afgerond is. Zo garanderen wij u dat wij u van te voren zo volledig en zorgvuldig mogelijk informeren en adviseren over de verschillende mogelijkheden. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en altijd contact opnemen wanneer u vragen heeft. Ook nadat wij uw vloer grondig gereinigd hebben of een onderhoudsbeurt gegeven hebben, zorgen wij dat u weet wat u wel en niet moet doen met uw vloer. Zo weet u precies hoe u in samenwerking met ons de duurzaamheid van uw vloer kunt verlengen.

Schroom niet contact met ons op te nemen voor vragen over uw vloer of over onze service. Perfect Vloerenonderhoud – dé specialist in vloeronderhoud – staat altijd voor u klaar!