Linoleum

Perfect Vloerenonderhoud is hét adres voor het onderhoud van uw linoleumvloer. Linoleum is sterk materiaal. Vloeren van linoleum zijn onverslijtbaar en daarom erg populair. Hoewel linoleum erg lang meegaat, is het ook de bedoeling dat hij lang mooi blijft en regelmatig gereinigd wordt zodat u er optimaal van kunt genieten. Wij zijn er om u hier bij te helpen! Dit doen wij door het onderhoud te verzorgen, het reinigen en u passend advies te geven over onze werkzaamheden.

Onderhoud: kleine beurt of grote beurt?

Linoleum is kleurecht. Dit betekent dat wanneer er een klein laagje vanaf wordt gehaald, u de oorspronkelijke kleur blijft zien. Wanneer een linoleumvloer erg versleten is door veelvuldig en/of langdurig gebruik, kan het strippen van de bovenste waslaag de vloer in no-time als nieuw doen lijken. Maar dit is niet altijd noodzakelijk. Soms kan een goede poetsbeurt ook wonderen verrichten. Perfect Vloerenonderhoud voorziet u van advies op maat, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en die service krijgt die u nodig heeft. Heeft u vragen over het onderhoud van uw linoleumvloer? Neem dan contact op met Perfect Vloerenonderhoud en laat u uitgebreid informeren. Een linoleumvloer kan twintig jaar meegaan wanneer hij goed onderhouden wordt: zorg dat u ook van uw vloer zolang kunt genieten!

Perfect Vloerenonderhoud heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Wij leveren niet alleen kwaliteit werk, maar ook kwalitatief hoogwaardige service. Wanneer wij uw linoleumvloer een onderhoudsbeurt hebben gegeven, zullen wij u optimaal inlichten over hoe u zelf uw vloer het beste kan behandelen. Dit komt ten goede aan de duurzaamheid van uw vloer: uw linoleumvloer moet natuurlijk zo lang mogelijk mee kunnen gaan en er zo lang mogelijk goed uitzien.

Onderhoudsbeurt afgerond? Wij laten u niet in de kou staan!

Laat u informeren door een van onze medewerkers over onze service en over onze methoden. Passend advies en service op maat door een echte specialist: neem snel contact op met Perfect Vloerenonderhoud!