Meubelreiniging

Uw meubels zijn bepalend voor de uitstraling van de (woon)ruimte waarin ze staan. Wanneer de bekleding van uw meubels in de loop van de tijd vies is geworden en er afgedragen uitziet, kan een goede en professionele reiniging wonderen verrichten! Oud geworden meubels ogen weer als nieuw en uw woning heeft de sfeer die het ooit had weer teruggekregen. Laat een dergelijke reinigingsbeurt over aan de specialist! Perfect Vloerenonderhoud neemt deze klus graag van u uit handen: bij ons bent u aan juist adres!

Specialist in reiniging van vloeren én uw meubels!

Perfect Vloerenonderhoud heeft veel ervaring in het reinigen van meubels. Wij werken effectief en voorzien u van het beste advies. Wij gebruiken enkel de beste en meest effectieve methoden en technieken om uw meubels weer hun oude allure terug te geven. Bovendien zijn wij klantgericht en zorgen wij dat u te allen tijde volledig op de hoogte bent van het beste plan van aanpak. Samen met u willen wij de duurzaamheid van de bekleding van uw meubilair verlengen zodat u zo lang mogelijk met plezier onderuit kan zakken in uw mooie bank!

Uw lievelingsfauteuil verdient het fris te ogen!

Meubels worden natuurlijk vaak gebruikt en krijgen daarom al snel gebruikssporen zoals vlekken en kringen. En uiteraard verzamelt er zich ook veel stof in de bekleding van uw bank, fauteuil of stoel. Hierdoor kan de bekleding van meubels snel smoezelig tonen. Dit kan erg storend zijn en de uitstraling die het meubelstuk ooit had overschaduwen. Een periode professionele reiniging van uw meubels is daarom geen overbodig luxe. Met name meubels die in een ruimte staan waar huisdieren rondlopen of wanneer u zelf allergisch bent voor stof, is regelmatige reiniging van uw lievelingsstoel sterk aan te raden.

Neem dan nu contact op met Perfect Vloerenonderhoud en informeer naar de mogelijkheden of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!