Tapijt

Perfect Vloerenonderhoud is dé specialist wanneer het gaat om het onderhoud en het reinigen van alle soorten vloeren. Ook in tapijt zijn wij gespecialiseerd. Zowel wanneer het gaat om het periodiek reinigen van uw tapijt, als wanneer het gaat om meer technisch onderhoud. Na een behandeling van een van onze specialisten toont uw tapijt weer zo goed als nieuw! Niet alleen zal uw vloerbedekking perfect schoon zijn, bovendien kunt u er zeker van zijn dat wanneer wij uw tapijt onderhouden, u nog heel lang van uw tapijt zal kunnen genieten.

Professionele reiniging en vakkundig onderhoud

Perfect Vloerenonderhoud is hét bedrijf voor iedere tapijtklus. Wat betreft het reinigen hanteren wij de meest effectieve technieken en de beste materialen. Wanneer uw tapijt goed wordt onderhouden, komt dit ten goede aan de duurzaamheid van uw tapijt. Om de duurzaamheid van uw tapijt te verlengen en uw plezier van uw tapijt, adviseren wij u graag over de mogelijkheden en het beste plan van aanpak. Perfect Vloerenonderhoud staat voor u klaar - wanneer het nu gaat om periodiek klein onderhoud, een 'grote beurt' of reinigen.

Ervaring, deskundigheid, advies én de beste service

Perfect Vloerenonderhoud heeft het niet alleen het beste voor met uw tapijt, maar ook met u. Klanttevredenheid, persoonlijke service op maat en een schoon tapijt staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Een schoon, goed gereinigd tapijt draagt immers bij aan een gezonde leefomgeving. Daarom adviseren wij over de verschillende mogelijkheden en maken wij samen met u een plan van aanpak. Door duidelijke afspraken te maken over het onderhoud en over de tarieven komt u niet voor verrassingen te staan.

Heeft u vragen over de beste behandeling van uw tapijt? Laat u zich dan goed informeren door een van onze medewerkers. Neem nu contact op Perfect Vloerenonderhoud!