MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Medewerkers van Perfect worden uitgebreid opgeleid. Binnen de kantoor- en magazijn locatie van Perfect is een aparte opleidingsruimte gecreëerd, waarbij medewerkers zowel theoretisch als praktisch worden opgeleid. Er is een speciale ruimte voor het daadwerkelijk oefenen met apparatuur. Perfect hecht er daarnaast aan dat medewerkers breder worden opgeleid, ook op het gebied van veiligheid. Perfect Vloerenonderhoud beschikt over het VCA certificaat. Alle medewerkers zijn daarom verplicht een training met officieel examen VCA te volgen.

Middels persoonlijke aandacht, opleiding en begeleiding wordt een uitstekende werksfeer gecreëerd, wat leidt tot een laag ziekteverzuim en bijna geen personeelsverloop.

Perfect heeft de verklaring: “Code Verantwoord Marktgedrag” getekend en onderschrijft daarmee ook haar betrokkenheid met haar medewerkers en een verantwoordelijk en op kwaliteit gericht marktgedrag.

Op het gebied van milieu onderneemt Perfect alle mogelijke acties. Perfect gebruikt alleen producten van absolute top fabrikanten, die zo min mogelijk milieubelastend zijn. Naast prijs van inkoop materialen en middelen tellen de milieuaspecten zeer zwaarwegend in de te maken keuzes bij de bedrijfsvoering. Van alle producten zijn product informatiebladen beschikbaar.

Perfect scheidt uiteraard uitgebreid haar afval en biedt dit gescheiden aan bij de afvalverwerker.

Op het gebied van Profit stelt Perfect zich ten doel alle directie besluiten niet alleen te richten op Profit, doch milieu, omgeving en medewerkers een zware rol toe te kennen.

Verklaring Verantwoordelijk Marktgedrag

Toepassing Code

Hierbij verklaren Roel Vlootman en Memis Öztürk de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de Schoonmaak- en Glazenwasserbranche in de organisatie toe te passen. De directie is 100 % voorstander van deze code als hulpmiddel bij het verantwoord zaken doen. Het draagt bij aan onze onderneming en dus onze medewerkers en relaties en verdere ontwikkeling in elke branche. Perfect Vloerenonderhoud wil geen concessies doen welke ten koste gaan van onze medewerkers, kwaliteit, transparantie en een gezonde en verantwoorde bedrijfsvoering. De vastberadenheid hierin heeft tot groei en verder onderscheidend vermogen geleid. Aanvragen voor opdrachten die niet aan de gestelde criteria voldoen, worden niet geaccepteerd, zelfs indien een opdrachtgever de Code heeft ondertekend en de opdracht ons inziens mogelijk niet zou voldoen aan de gestelde criteria. Perfect werkt ook niet met ZZP contracten en werkt uitsluitend met eigen vaste medewerkers. Daarnaast wordt in het overleg met bestaande en nieuwe opdrachtgevers het onderwerp partnership en de code altijd besproken. In offertes wordt de code als separaat item benoemd. Perfect Vloerenonderhoud werkt voor een zeer groot deel voor bedrijven welke lid OSB zijn en de Code hebben ondertekend.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend offerte.
Bel 020 - 613 68 58 of vul het contactformulier in